Examenul neurologic în limba română

Examenul neurologic în limba română

Examenul neurologic în limba română

Regularprice: 24.99$   –   Saleprice: 24.99$

Duration: 32 mins   – Rating: 5

Instructors: Georgian Ciobotaru

Reviews: 2   –  Salepage

Categories:  Health & Fitness,Other Health & Fitness   –   Sku: 3555975


De cate ori ai avut nevoie in camera de garda de ajutorul unui neurolog care a intarziat sa vina? De cate ori ai avut nevoie sa cunosti examenul neurologic pentru a-ti putea examina pacientii care intamplator prezinta concomitent si o patologie cerebrala?

Examenul neurologic este un instrument extrem de util ce poate interesa medici dintr-o varietate intinsa de specialitati, insa la prima vedere pare o investigatie dificila si consumatoare de timp. Acesta este motivul pentru care am creat un video ce surprinde esenta examenului neurologic, explicata intr-o maniera didactica si rapida.

Ordinea testelor este una pur didactica, aceasta fiind in general specifica fiecarui caz in parte – anumiti medici sunt obisnuiti sa consulte pacientul dinspre cranial spre caudal, anumiti pacienti nu se pot ridica din pat examenul neurologic necesitand astfel o adaptare particulara, etc.

Stim cat de plictisitoare sunt in general aceste cursuri, asa ca am venit in ajutorul vostru cu un video aproape cinematografic, fiind ajutati in acest sens de Mircea Valentin si Liviu Marghidan, a caror experienta in domeniul cinematografiei se va recunoaste usor.

Speram sa va placa si va stam la dispozitie pentru detalii suplimentare.


download 155424 640 e1627618418835

We’re sorry. Currently our data storage account has been locked due to a policy violation. We will update the download links as soon as possible. You can also sign up for email notifications when the courses you want are updated. Sorry for this inconvenience.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *