Nederlandse Cursus Wimperextensions voor Beginners

Nederlandse Cursus Wimperextensions voor Beginners

Nederlandse Cursus Wimperextensions voor Beginners

Regularprice: 24.99$   –   Saleprice: 11.99$

Duration: 3 hours   – Rating: 5

Instructors: Sandy Kerrebijn

Reviews: 3   –  Salepage

Categories:  Lifestyle,Beauty & Makeup   –   Sku: 2957236


Wat ga je leren tijdens de Online Wimperextensions Cursus?

– Het gebruik van Pincetten

Tijdens de cursus leer je met welke pincetten op de juiste manier kunt werken. Ook wordt er uitgelegd hoe je pincetten veilig gebruikt, opbergt en reinigt.

– Het gebruik van Tape

Het op de juiste manier afplakken van de onder wimpers door middel van tape is één van de belangrijkste handelingen voor het plaatsen van wimperextensions. Dit onderdeel wordt daarom uitgebreid doorgenomen.

– Het gebruik van Wimperreiniger

Iedere wimperstylist zal adviseren aan zijn/haar klanten om met schone en make-up vrije wimpers naar de afspraak te komen. Toch zitten er vaak nog make-up resten op de wimpers. De wimpers dienen helemaal schoon te zijn om de wimperextensions zo goed mogelijk te laten hechten. Daarom nemen we het stukje wimpers reinigen mee tijdens deze cursus.

– Het gebruik van Primer

Primer aanbrengen op de juiste manier en met de juiste hoeveelheid is van belang voor een goede hechting en retentie van de wimperextensions. Ook dit is super belangrijk tijdens de voor behandeling. Want klanten komen voor mooie wimpers waar ze lang van kunnen genieten.

– Het gebruik van een Palet

Het werken met een palet heeft naast dat het overzichtelijk is veel voordelen, deze wordt daarom ook behandeld tijdens de cursus.

– Alles over de conditie van de wimpers

Voordat je kan beginnen met wimperextensions plaatsen, is het belangrijk om te bekijken in waat voor staat de natuurlijke wimpers zijn.

– Het maken van een Lash map

Het maken van een juiste lash map is niet alleen belangrijk omdat het eind resultaat er strakker en mooier van wordt. Ook is het belangrijk om zeker te weten dat je niet met te lange lengtes gaat werken op korte of kwetsbare wimpers. De basis uitleg over lash mappen vindt je in deze cursus.

– De verschillende soorten Wimperextensions

Wimperextensions zijn er in allerlei verschillende soorten diktes, lengtes, krullen en kleuren. Het is aan de wimperstylist om te beoordelen hoe je de look kunt realiseren die gezond is voor de natuurlijke wimpers, aansluit bij de vorm ogen én bij de wens van de klant. Dit wordt dan ook op beginners niveau doorgenomen.

– De verschillende soorten Lijm en het Lijmgebruik

Elke salon of ruimte waarin wimperextensions worden gebruikt hebben een andere luchtvochtigheid. In de cursus wordt doorgenomen waar op moet worden gelet en welke lijm je dus kan gebruiken in jouw salon. Ook leer je wat je kan doen om luchtvochtigheid onder controle te hebben. Daarnaast is lijmgebruik het belangrijkste in het proces van wimperextensions plaatsen. Dit wordt uitgebreid doorgenomen.

– Het plaatsen van wimperextensions op een Mannequin

Dit is de eerste stap in praktijk om wimperextenions plaatsen te oefenen. Je kunt ideaal alle stappen die we hebben doorgenomen beofenen. Ook dit laat ik in de cursus zien.

– Het plaatsen van wimperextensions op een Model

Als laatste laat ik het echte werk zien, door een gehele nieuwe set one by one wimperextensions te plaatsen op een model. Alle stappen komen hierin terug. Je kunt dan ook perfect zien hoe de werkzaamheden er op een model uitzien.

Is het mogelijk om na deze online cursus het vak in de praktijk uit te voeren?

De online wimperextensions cursus is bedoeld voor mensen die interesse hebben in het vak hebben, maar nog niet exact weten of het bij ze past. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als voorbereiding op een praktijk cursus of zelfs als herinnering na het volgen van een praktijk cursus. Volg deze online wimperextensions cursus als:

– Er twijfel is bij het worden van een wimperstylist

– Voorbereiding op een praktijk cursus

– Er onduidelijkheden zijn na het volgen van een praktijk cursus

– Aanvulling of herhaling voor de opgedane basiskennis nodig is

– Aangeleerde basis technieken geperfectioneerd moeten worden

Royalty Free Music from Bensound


download 155424 640 e1627618418835

We’re sorry. Currently our data storage account has been locked due to a policy violation. We will update the download links as soon as possible. You can also sign up for email notifications when the courses you want are updated. Sorry for this inconvenience.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *