Spis deg ung med Gunn Helene

Spis deg ung med Gunn Helene

Spis deg ung med Gunn Helene

Regularprice: 59.99$   –   Saleprice: 11.99$

Duration: 5.5 hours   – Rating: 4.6340165

Instructors: Gunn Helene Arsky

Reviews: 10   –  Salepage

Categories:  Health & Fitness,Nutrition   –   Sku: 3350196


I dette kurset lærer du alt som skal til for å sette sammen ditt eget smakfulle, foryngende kosthold – basert på matvarene du liker! Endelig kan du finne igjen ungdommen i deg, med energi, glød og friskhet – og bevare den inn i fremtiden.

Etter endt kurs vil du kunne

 • Føle deg opplagt og skjerpet både i kroppen og toppen

 • Se ung og strålende ut og oppfattes som yngre enn du er

 • Gjøre de foryngelsesgrepene i kosten som er relevant for nettopp deg

 • Unngå å bli en del av statistikken over brukere av kolesterolsenkende eller blodtrykksregulerende medikamenter

 • Sette sammen ditt personlige, foryngende kosthold med matvarene du liker slik at du kan spise foryngende resten av livet og trives med det

 • Spare masse penger på kosttilskudd, pulver og kremer – og få mange gode smaksopplevelser

 • Ta grep om din egen aldring – i hud, hjerne, hjerte, øyne, sinn med mer

Kursoversikten – 5 moduler:

1. Nøkkelen til å holde seg ung

Denne basismodulen tar deg gjennom hva naturlig aldring er, hvordan du finner din indre motivasjon for å gjøre kostholdsendringer og hvordan du kan måle fremskrittene du gjør. I tillegg får du grunnleggende kunnskap om foryngende vitaminer, antioksidanter og planteøstrogener.

2. Ung utvendig

Her går vi i detalj på hvordan du kan forynge ditt ytre. Vi ser på huden, håret, neglene og øynene – hvordan de aldres og hvilken mat som forebygger denne aldringen. Du får også lære en anerkjent metode innen kostholdsforskning for å registrere ditt eget inntak av mat som virker foryngende nettopp for utseendet.

3. Ung innvendig

Du får en nøye gjennomgang av hvordan du kan forynge ditt indre. Vi ser på hjertet, skjelettet, hjernen og sinnet – hvordan de aldres og hvilken mat som forebygger dette. Du får fortsette å jobbe med metodikken som synliggjør hvor dine muligheter til et mer foryngende kosthold ligger, og hjelp til å gjøre konkrete endringer.

4. De foryngende supermatvarene

Jo mer du vet om hvordan de foryngende matvarene smaker, virker i kroppen og kan brukes i matlagingen, desto mer sannsynlig er det at du tar dem i bruk i ditt eget kosthold. I denne modulen blir du derfor godt kjent med foryngende frukt, bær, grønnsaker, korn, belgvekster, frø og nøtter – såkalte «supermatvarer». Du får også en metode for å putte dem inn i din egen kost.

5. Ung inn i fremtiden

I denne modulen blir du kjent med enda flere foryngende matvarer. Vi ser også på hva vi kan lære av forskningen, og hvor forskningen går i fremtiden. Du får en praktisk metode for å måle endringer i kosten din, og det siste anerkjente kostholdsverktøyet du trenger for å sette sammen ditt eget, foryngende kosthold fra nå og inn i fremtiden.

Dette sier tidligere kursdeltakere:

«Gunn Helene er en dyktig og engasjert lærer, hun har mye kunnskap og gir mye av seg selv i klassene. Det er alltid en glede å få være med på kursene hennes. Anbefales på det sterkeste!» – Serena Veslemøy Frati

«Gunn Helene delte både teori og erfaringer nok til at man føler seg trygg til å fortsette å eksperimentere selv etter kurset. Hennes bakgrunn som ernæringsfysiolog gjorde at hun var som et levende oppslagsverk av gode svar på alle våre spørsmål. Anbefales på det varmeste.» – Siv Lien

«Gunn Helene er meget kunnskapsrik, strukturert og pedagogisk. Hun er også praktisk og pragmatisk, og dette skaper en positiv atmosfære for kursdeltakerne. Jeg fikk en helt ny holdning til mat og hva den betyr for oss etter kurset. Nå har jeg LYST til å spise sunt :) Kurs med Gunn Helene anbefales på det varmeste!» – Görel Speed

Bonuser

I tillegg får du noen ekstra bonuser som gir deg kunnskap og kompetanse om

 • Kalorirestriksjon og antialdringseffekt

 • Fysisk aktivitet som forebygger aldring

 • Mat for et ungt sexliv

 • Vegetarkost og god livskvalitet


download 155424 640 e1627618418835

We’re sorry. Currently our data storage account has been locked due to a policy violation. We will update the download links as soon as possible. You can also sign up for email notifications when the courses you want are updated. Sorry for this inconvenience.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *